Moeten we weg, moeten we niet weg?

Om op alles voorbereid te zijn hebben we grote inkopen moeten doen. De hele familie moet tenslotte de komende tijd eten en drinken. 50 flessen water en blikken met allerlei groeten, fruit slaan we in. Balen met koekjes en snoepgoed mogen niet ontbreken, dus kopen kopen kopen.

We beginnen ook met alle dingen rond ons huis goed te bevestigen en naar binnen te brengen. Tuinmeubilair brengen we naar binnen, bloemen en planten en alle losse dingen rond het huis doen we in de garage.

Iedereen is in spanning, moeten de bedrijven dicht, moeten we de stad uit of mogen we blijven.

Lees ook:Voorbereiding
Lees ook:Ons hebben en houden
Lees ook:De burgemeester aan het woord
Lees ook:Goedemorgen
Lees ook:Life goes on..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.